Махінації
Подобається

Російський програміст У США визнаний винним у крадіжці програми

02/05/2015
Російський програміст У США визнаний винним у крадіжці програми

goldman

Російський програміст визнаний винним у крадіжці матеріалів Goldman Sachs

Нью-йоркський суд визнав російського програміста Сергія Алейникова винним у крадіжці комп'ютерної програми з інвестиційного банку Goldman Sachs, в якому він працював, повідомляє newsru.co.il. новину передає Корупція.маркет

Як передає Reuters, справу Алейникова, громадянина Росії і США, розглядав суд присяжних, які визнали його винним за одним пунктом з обвинувального висновку – "крадіжка секретних наукових матеріалів". Звинувачення в незаконному копіюванні матеріалів були зняті.

Адвокат програміста раніше говорив, що в разі визнання винним за одним з пунктів ув'язнення його клієнта чекає тюремне ув'язнення в розмірі від року до чотирьох.

Алейников працював в Goldman Sachs близько двох років. У 2009 році він перейшов в іншу компанію, і незабаром його заарештували, так як Goldman Sachs стверджувала, що він завантажив на чужій сервер програму, розроблену в компанії. Він не визнавав себе винним, але в 2011 році його засудили до восьми років. Менш ніж через рік Алейников вийшов на свободу за рішенням Апеляційного суду, який постановив, що програма не вважається фізичною власністю. Однак після звільнення йому пред'явили нові звинувачення.


                         



Коментарі