Економіка України
Подобається

Нардеп назвав коливання курсу долара черговою реформою

03/04/2015
Нардеп назвав коливання курсу долара черговою реформою

2015-02-25384661074_142486222921

Те, що Україна має  сьогодні з курсом долара – це теж реформа. Таке переконання в ефірі "5 каналу" висловив народний депутат фракції партії БПП Іван Вінник, передає УНН, повідомляє Корупція.маркет

“Реформи – це дуже болючий процес. Результат якого – якісні зміни в економіці, в житті країни і в цілому її позиції на світовому ринку. Те, що ми маємо з курсом – це теж реформа”, – зазначив народний депутат.

На думку парламентаря, про ці та й інші досягнення уряд має більше інформувати громадян. І.Вінник також прокоментував і заяви щодо втрати певної довіри до нас міжнародної спільноти через гальмування реформ.

“Нас сприймають нормально на міжнародному рівні, як партнерів, але реформи – це довгий і болючий процес. На сьогодні ми встановили економічно обґрунтовані ціни на житлово-комунальні послуги. Ці нові тарифи, звичайно, болючі для населення. Але наразі ми маємо ринкове ціноутворення, і це – головна реформа, бо українська економіка дотувалася завжди”, – каже І.Вінник.

Народний депутат переконаний, що ми мусимо сконсолідуватися і не збиватися зі взятого темпу. Реформи – це головне завдання українського парламенту і уряду.

"Пацієнт під назвою Україна був надто довго хворий. І суспільству сьогодні треба пояснювати, що таке реформи і як вони проходитимуть”, – додав парламентар.

Нагадаємо, раніше депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар повідомила, що Верховна Рада зробила все від неї залежне для стабілізації курсу гривні. За її словами, на коливаннях курсу заробляють власники банків, тому парламент зробив банківську діяльність більш прозорою і дозволив притягати до відповідальності реальних власників банків за доведення фінустанов до банкрутства.

КУРС ВАЛЮТ НА 03.04

                         



Коментарі