Без категорії
Подобається

Скандальний план: Чемеров розкриває шокуючу правду про Лободу та Потапа!

29/04/2024
Скандальний план: Чемеров розкриває шокуючу правду про Лободу та Потапа!

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо

Український співак та співзасновник "Культурного десанту" Олександр Чемеров висловив сумнів у щирості Світлани Лободи та Потапа, які прагнули виступити перед українськими військовими. Чемеров вважає, що мотивацією цих виконавців було не бажання підтримати бойовий дух, а прагнення покращити власний імідж за рахунок піару на війні.

Співак переконаний, що Лобода та Потап не щиро прагнуть допомогти Україні. Їхні попередні дії та висловлювання, на його думку, свідчать про те, що вони ставлять власні інтереси вище за інтереси країни. Чемеров також вважає, що Лобода та Потап прагнули використати виступи перед військовими для самопіару та покращення свого іміджу, який постраждав через війну.

Щодо Лободи, то Чемеров зазначив, що вона неодноразово робила помилки, які свідчать про її нещирість. На його думку, співачка не робить висновків з власних помилок, що ставить під сумнів її щирість. Чемеров вважає, що Лобода та Потап можуть повернутися на українську сцену, але лише за умови щирого каяття та переосмислення своїх дій. Наразі Потап перебуває за кордоном, де готує до випуску альбом Насті Каменських. Лобода ж проживає у Латвії, активно гастролює та потрапляє у скандали.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Нагадаємо, 14 квітня 2024 року український репер Потап здивував публіку, виступивши в німецькому клубі з російськомовними хітами. Цей виступ викликав хвилю обурення серед українців, адже він відбувся на тлі повномасштабної війни Росії проти України.

Потап виконав російськомовні пісні з репертуару гуртів MOZGI, "Потапа і Насті", "Время и Стекло". Його репертуар назвали "російськомовною солянкою", а сам клуб, де відбувся концерт, критикували за лояльність до Росії. Багато українців засудили Потапа за те, що він співав російською мовою під час війни. Деякі користувачі соцмереж висловили обурення й тим, що виступ відбувся в Німеччині, а не в Україні.

Сам Потап вибачився за те, що його репертуар був російськомовним, пояснивши це "людським фактором". Цей скандал не перший для Потапа: Раніше його критикували за те, що він не виступав перед українськими військовими. акож викликала обурення афіша його концерту в Білефельді, де його назвали "артистом російського ретро". Ситуація навколо Потапа лишається неоднозначною. З одного боку, він має право на вільне самовираження. З іншого боку, його вибір співати російською мовою під час війни викликає питання щодо його позиції та поваги до української мови та культури.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі