Туризм
Подобається

Топ-5 найдешевших місць у Європі для літнього відпочинку

20/06/2018
Топ-5 найдешевших місць у Європі для літнього відпочинку

Компанія Post Office Travel Money кожного року робить рейтинг найдешевших курортів Європи.

Список цих місць складають з урахуванням 9 складових, а саме: яка вартість склянки кави, пляшка пива, кока-кола, келих вина, пляшка води, сонцезахисний крем, засіб захисту від комах, обід з двох страв на двох і вечеря з трьох страв з пляшкою вина.

ПОПУЛЯРНЕ:Вже з 1 липня: Змінюються правила виплат сім’ям з дітьми

Не звертаючи увагу на те, що рейтинг не включає вартість перельоту і проживання, але він дає реальну оцінку вартості тих речей, в яких туристи мають найбільшу потребу. В список входить 3 найвідоміші країн Європи куди подорожують туристи, це Болгарія, порт Мармарис в Туреччині та палаючий порт під сонцем Алгарве в Португалії.

Список найбюджетніших місць Європи для пляжного відпочинку має такий вигляд :

1. Болгарія – $61,95

Ця країна, ідеальне місце відпочинку з дітьми та для оздоровлення. Саме тут є всі умови для цього: море, гори, мінеральні джерела та колоритна архітектура. А головне відпочинок тут коштує від 60 дол. З особи.

2. Туреччина – $81.11

Це унікальна країна, зі своєю історією та архітектурою. Цікаві місцини, історичні пам’ятки – усе для допитливого туриста. У Туреччині можна побувати на пляжах аж трьох морів, які омивають цю чудову країну.

3. Португалія – $97,31

Любителі білих піщаних берегів та спокійного, без шаленого темпу життя мегаполісів, можуть насолодитися відпочинком на півдні Португалії. Тихі провінційні села, з побіленими будиночками, подарують вам легкість та умиротворення. Ви будете отримувати задоволення і користь від страв з морепродуктів, якими буде заповнене ваше меню, з яких ви обиратимете найекзотичніші страви.

4. Коста-дель-Соль, Іспанія – $102,03

Іспанія це універсальна країна, яка задовольнить бажання кожного. Як тихого та спокійного туриста, так і активного та непосидючого. Білий пісок, сонце та прозоре море не залишить нікого байдужим.

5. Крит, Греція – $116,01

Сюди добре їхати тим, хто любить насичене нічне життя, особливо в такі міста, як Салоніки. Для сімейного відпочинку краще обирати регіон Халкіді. Греція це не тільки пісок та море, а й гірськолижний курорт, тому якщо ви не любите море, для вас це саме то. Якщо ви хочете побачити Європу, проте бюджет у вас обмежений, один з вище запропонованих варіантів обов’язково припаде вам до душі.


                         



Коментарі