Без категорії
Подобається

Легитимність Зеленського під питання? Що буде після 21 травня? Відповіть Малюська

10/05/2024
Легитимність Зеленського під питання? Що буде після 21 травня? Відповіть Малюська

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся на канал. Ми починаємо.
Міністр юстиції, Денис Малюська, зауважив, що Володимир Зеленський не втратить своєї легітимності після 21 травня. Він підкреслив, що повноваження президента тривають до обрання наступного. Однак він визнав "неідеальність" Конституції, зауваживши, що багато положень основного закону України сформульовано таким чином, що завжди можна знайти чим придиратися. Міністр також вказав, що творці Конституції мало вірили у можливість повномасштабної війни, через що не приділили належної уваги відповідним нормам.
А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях
Це може призвести до значного обговорення термінів повноважень Зеленського. Раніше Центрвиборчком наголосив на закріпленні в Конституції безперервності влади та виконання президентом обов'язків до вступу на посаду наступника. Орган також підкреслив, що під час воєнного стану президент залишається недоторканим. Вибори ж президента мають бути проведені протягом 30 днів після закінчення воєнного стану. Нагадаємо, що розсіювання сумнівів у законності президентства Зеленського є частиною російської ІПСО "Майдан – 3", про що було попереджено Головним управлінням розвідки (ГУР). Ворожий задум полягає в тому, щоб до середини червня підірвати стабільність у країні, а потім, скориставшись цим, завдати військових втрат на сході. Володимир Зеленський зазначав, що для проведення виборів у 2024 році необхідно спочатку змінити діюче законодавство, яке забороняє вибори під час воєнного стану.
На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі