Без категорії
Подобається

Співачка MamaRika розповіла правду про сварки з коханим через ревнощі!

17/04/2024
Співачка MamaRika розповіла правду про сварки з коханим через ревнощі!

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо.

Українська виконавиця MamaRika розповіла про серйозне занепокоєння через неприємності зі своїм чоловіком, гумористом Сергієм Середою. Співачка поділилася, що недавно вона звернула увагу на зростання напруги у їхніх стосунках, що спричинене ревнощами її партнера.

Вона зазначила, що останнім часом звертає більше уваги на себе, дбає про свій зовнішній вигляд та проводить час із друзями. Проте це призвело до того, що її чоловік почав проявляти ознаки ревнощів і не розуміє, чому вона змінила свою поведінку. Це призвело до напруги у їхніх стосунках.

"У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?", – розповіла співачка.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

MamaRika розповіла, що раніше в їхніх стосунках місця для ревнощів зовсім не було, адже між ними панувала повна довіра. Проте з роками особисті кордони пари розмилися, вони забули, якими були раніше.

"У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути", – поділилася зірка.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі