Без категорії
Подобається

Збройне зіткнення в Козачих Лагерях – Російські окупанти на межі поразки! Що відбувається на передовій?

15/04/2024
Збройне зіткнення в Козачих Лагерях – Російські окупанти на межі поразки! Що відбувається на передовій?

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Василь Пехньо, військовий оглядач і журналіст, розпочав свій огляд фронту на Херсонщині зі звітування про позитивні зміни. За інформацією від Z-військорів, населений пункт Козачі Лагері залишається під контролем українських військових, кількість яких становить до 40 осіб. Вони успішно здійснили розміщення в декількох вулицях, а ворожі сили, які  стояли в цьому секторі, зазнали втрат.

"Точно оцінити ситуацію на Лівобережжі Херсонщини надзвичайно складно, – наголосив Пехньо, – але фактом залишається те, що вона там динамічна і існує вже не на одному плацдармі (про це повідомляють навіть Z-військори)".

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Також, журналіст нагадав про відео з підняттям українського прапора на лівобережжі Херсонщини, яке цими вихідними з'явилося в українських медіа. Ця подія стала символом відваги та національної гідності українських захисників, які продовжують боротьбу за територіальну цілісність країни.

"Голова окупованого міста Олешки Євген Рищук заявив, ніби саме тут підняли прапор наші військовослужбовці або, можливо, десь на околицях. Але на відео видно лише стовп, і неможливо встановити геолокацію. Є лише підстави говорити про те, що ситуація на цьому напрямі надзвичайно активна та динамічна", – повідомив Пехньо.

Потім аналітик з військової сфери додав, що ймовірно, українські війська перебувають не в Олешках, а скоріше більше в напрямку Піщанівки. Це свідчить про розширення та подальше поширення і так широкої сірої зони на території Херсонщини.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі