Без категорії
Подобається

Макс Барських опинився в епіцентрі масованої атаки Ірану на Ізраїль! “Це стало рутиною для кожного українця”

15/04/2024
Макс Барських опинився в епіцентрі масованої атаки Ірану на Ізраїль! “Це стало рутиною для кожного українця”

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо.

Популярний український співак Макс Барських прибув до Ізраїлю в рамках свого концертного туру "Зорепад.На біс". Однак,  за декілька годин після його виступу у Тель-Авіві Іран завдав удару по Ізраїлю. Співак перебував там, коли по країні випустили понад 300 ракет та безпілотників. Барських поділився, як почувається після цього ракетного обстрілу.

Після виступу у одному зі столичних клубів шанувальники співака почали панікувати та хвилюватися за свого кумира через обстріл Ізраїлю. Проте артист швидко вийшов на зв'язок та заспокоїв своїх прихильників. На своїй сторінці в Instagram Барських подякував своїм шанувальникам за турботу та підкреслив, що вся його команда і він особисто перебувають в безпеці.

“У нас все добре, не хвилюйтеся, ми в безпеці та продовжуємо тур "Зорепад.На біс". Вже третій рік поспіль Росія щоденно атакує міста України, і подібні новини стали жахливою жорсткою рутиною для кожного українця. Тому нас цим не зламати, і ми не з лякливих” – відповів виконавець у відповідь своїм прихильникам.

Також Макс Барських стверджує, що ракети та вибухи вже не викликають у нього страху, оскільки це стало рутинною ситуацією для більшості українців.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що після концерту у Тель-Авіві було заплановано виступ артиста у місті Хайфа. Однак через обстріли Ізраїлю продовження музичного туру було під питанням. Втім, Макс Барських повідомив, що концерт все ж таки буде проведений, і йому вдалося виступити навіть попри загрозу з повітря.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі