Без категорії
Подобається

Росія безсила перед Україною в питанні F-16!? Авіаексперт розкрив секрети

13/04/2024
Росія безсила перед Україною в питанні F-16!? Авіаексперт розкрив секрети

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Зараз надходить багато інформації щодо передачі Україні літаків F-16. Про можливість отримання літаків та можливі перешкоди з боку РФ розповів експерт у сфері авіації, заступник генерального директора компанії з виробництва засобів радіоелектронної боротьби Анатолій Храпчинський.

“Наразі з’являється дуже багато інформації з приводу пропозицій різних країн про передачу Україні літаків F-16. Наприклад, про можливість передачі F-16 заговорили у Швеції, у Греції. Ці заяви свідчать про те, що Україна має великий шанс отримати ці винищувачі дуже скоро. При цьому є варіант отримати не тільки F-16, але й інші види літаків, у яких є потреба в України”, — каже експерт.

За думкою Харпчинського, Україна зробила значний крок у напрямку отримання F-16.

“Перехід на F-16 не може бути швидким. Мінімальна підготовка для роботи на F-16 — це два роки. Програма розрахована на підготовку як пілотів, так й інженерів. Варто зазначити, що українські пілоти вже закінчують навчання на винищувачах — вони вже відпрацьовують тактичні прийоми, тобто фактично нанесення ударів по цілях”, — вважає експерт.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто додати, що Храпчинський вважає, що РФ тривожить інформаційний шум, що виник навколо передачі Україні F-16.

“Росія дуже уважно відстежує цю інформацію. Їх це дуже нервує. Тому останнім часом почастішали обстріли території України по можливих аеродромах, де можуть експлуатуватися ці літаки. Але я думаю, що у них не вийде допустити, щоб Україна не отримала те, на що розраховує”, — каже експерт.

Також, на думку експерта, російська окупаційна армія шукає протидію літакам F-16.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі