Без категорії
Подобається

Нова путінська загроза!? Вороги анонсували ПОВНУ зупинку роботи ЗАЕС! Що буде далі?

13/04/2024
Нова путінська загроза!? Вороги анонсували ПОВНУ зупинку роботи ЗАЕС! Що буде далі?

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Сьогодні, 13 квітня, реакторна установка енергоблоку № 4 Запорізької атомної електростанції, яка наразі під контролем Росії в окупованій частині Запорізької області, була переведена в режим "холодного зупину". Цей крок може мати значний вплив на енергетичну ситуацію в регіоні, адже Росія навряд чи має достатню кількість фахівців, щоб безпечно перезапустити атомну електростанцію.

"Радіаційний фон на промисловому майданчику, у санітарно-захисній зоні та зоні спостереження залишається стабільним і перебуває в межах природних значень. Це підтверджує відсутність будь-яких аномалій чи аварійних ситуацій. Наразі всі шість блоків Запорізької АЕС перебувають у стані "холодного зупину". Воно є безпечним станом реактора, коли його заглушують при низькому тиску і низькій температурі охолоджувальної води", – заявив монополіст країни-окупанта.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто згадати, що за даними видання The Wall Street Journal, Росія має плани перезапустити Запорізьку атомну електростанцію. Президент Росії Володимир Путін повідомив Міжнародному агентству з атомної енергії, що Кремль планує відновити роботу української Запорізької АЕС, яка наразі знаходиться під російською окупацією. Це рішення створює ще більші ризики для безпеки, оскільки може призвести до інцидентів на найбільшій атомній станції в Європі.

Також, варто зазначити, що 9 березня 2023 року Запорізька АЕС вшосте відключилась від української енергосистеми через російські обстріли.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі