Без категорії
Подобається

Шокуюча історія! Військовий, який став героєм: самостійно рятувався. Тепер допомагає іншим!

30/03/2024
Шокуюча історія! Військовий, який став героєм: самостійно рятувався. Тепер допомагає іншим!

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Дмитро Троцький, 29-річний фельдшер-прикордонник з Білопілля, став жертвою війни, коли втратив ногу під час бойових дій на передовій. Зараз, з протезом, він намагається знову вписатися у цивільне життя, сподіваючись повернутися до військової служби. Дмитро, який призваний до Державної прикордонної служби України в 2016 році, попередньо працював фельдшером швидкої медичної допомоги та був активним у спорті.

Своє поранення він отримав під час обстрілу в Луганському напрямку.

Там, де ми окопалися з Владом, моїм товаришем, почули свист однієї з мін. Пройшло пів секунди і стався вибух. Я впав на живіт, щоб захистити обличчя від осколків, і відразу відчув, що щось сталося з моєю ногою, – згадує Дмитро.

Не знавши ступеня поранення, я намагався рухатися, але нога була нерухомою. Я наклав турнікет і почав просити допомоги. Мій побратим Владислав був поруч, але його теж вразив осколок – мені в ногу, йому в голову.

Через інтенсивний обстріл ніхто не міг підійти надати допомогу пораненому, тому Дмитро вимушено застосував турнікет самостійно. Він також готувався до можливості потрапити в полон, обклавшись гранатами та читаючи молитву.

Я згадав про свою сім'ю: маму, дружину, дітей. Моя перша думка була про них. Я готувався до останнього кроку, але вчасно підскочили хлопці, які бачили мою скруту, і прийшли на допомогу. Їхня реакція врятувала мене, – додає він.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Після того, як його евакуювали з поля бою, Дмитро був доставлений до лікарні, де повідомив про поранення своїй родині.

Коли я зателефонував дружині, вона вже почувала, що щось сталося. Я сказав, що був поранений і втратив ногу. Моя мама з переляку запитала: "Тільки ногу?" І коли я підтвердив, вони сказали: "Слава Богу, завтра будемо разом".

Дмитро провів три місяці в лікарні, а потім пройшов реабілітацію.

Тепер я намагаюся допомагати своїм братам по зброї. Це моя нова мета – допомагати іншим у важкі моменти, як це робили вони мені, – заключає він.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі