Без категорії
Подобається

Російський Чорноморський флот – ВСЬО! Україна знов атакувала флот РФ. ЗАГРОЗИ БІЛЬШЕ НЕМАЄ!

26/03/2024
Російський Чорноморський флот – ВСЬО! Україна знов атакувала флот РФ. ЗАГРОЗИ БІЛЬШЕ НЕМАЄ!

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Українські військові нещодавно атакували десантні кораблі "Ямал" і "Іван Хурс". Один з них отримав "дуже складені ушкодження".

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив представник прес-служби ГУР Євген Єрін.

"Щодо Ямала можна сказати, що він отримав дуже складені ушкодження. Точно сказати не можу, але знаю, що він мав крен на один із бортів, і в результаті ушкоджень він ще довго принаймні не буде в строю", – підкреслив Євген Єрін.

Російський Чорноморський флот вже значно втратив боєздатність, його активність помітно знизилась.

"Враховуючи те, наскільки раніше використовувалися кораблі Чорноморського флоту для здійснення певних заходів у акваторії Чорного моря, і наскільки ми зараз їх практично не бачимо, ефективність його значно знизилась. Там ще залишається достатньо великий корабельний склад, але ефективність його застосування через дії сил оборони, у тому числі підрозділів Головного управління розвідки, значно зменшилися", – додав представник ГУР.

Нагадаємо, що в ніч на неділю Україна завдала удару по Севастополю. У ЗСУ заявили, що поразили великі десантні кораблі "Ямал" і "Азов", а також вузол зв'язку та об'єкти інфраструктури Чорноморського флоту РФ.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Також свій коментар надав військовий оглядач Денис Попович.

Оглядач наголосив, що станом на зараз кораблі зі складу Чорноморського флоту РФ не можуть виконувати свої прямі функції як-от забезпечення десантування чи захист узбережжя від висадки десанту. Попович нагадав, що українські спецпризначенці вже неодноразово потрапляли до окупованого Криму. 

"Фактично Чорноморський флот зараз на 90% дисфункціональний. Так, він становить небезпеку, основні його ударні можливості збереглися – ракетоносці ще є. Жоден із ракетоносців не був виведений з ладу так, щоб він не міг повністю обстрілювати територію України ракетами", – констатував він. 

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях


                         



Коментарі