Без категорії
Подобається

Здавали територію, – Давидюк сказав, яке має бути покарання для Королевської та її чоловіка

30/01/2023
no-cover

Здавали територію, – Давидюк сказав, яке має бути покарання для Королевської та її чоловіка

 

Напередодні скандальна Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяву на складання депутатських мандатів. Ці люди – поплічники Віктора Медведчука, і вони мали бути призначені гауляйтерами. Зараз такі персонажі почали відчувати певний тиск і дискомфорт. А, вочевидь, комфорт вони дуже люблять і цінують, – політолог Микола Давидюк.

 

Місце цих зрадників – у в'язниці

Королевська, Солод, інші зрадники усвідомлюють, що візит до парламенту – це неможливість виїзду з України для них у майбутньому. Оскільки мандат ускладнює придбання нерухомості у країнах Європи.

"Головне, що суспільство не хоче бачити цих покидьків народними депутатами та ОПЗЖ в українському парламенті. Єдине місце, яке для них є в Україні – це тюрма. Можуть доплатити, і камера буде чистішою, можуть не доплачувати, і вона буде менш комфортна. Але це точно не мають бути Дубай, Ніцца, Відень – місця, які вони обмилували для своїх батальйонів", – наголошує Давидюк.

 

Це питання, переконаний він, давно потрібно було підняти. Депутати від забороненої партії ОПЗЖ, але поки легальної фракції у стінах парламенту,  мають бути позбавлені мандатів.

Треба приймати закон про рашизм. Визнавати ідеологію російського імперіалізму та "рускава міра" злочинною, бо це те саме, що робили фашисти,– підкреслив політолог.

Аби в парламент більше ніколи не зайшла політсила, котра пропагуватиме використання російської мови та встановлення пам'ятників Пушкіну чи Леніну.

 

Україну треба очистити, щоб вона була прекрасна центральноєвропейська країна – як Польща, Чехія чи Німеччина. Чомусь у Франції ми не бачимо "партію любителів Путіна", "партію російської культури" чи "партію російської церкви",– зазначає Давидюк.

Саме заради цього мандати потрібно забирати, переконаний він, аби убезпечити українське майбутнє від таких персонажів та ідей.

 

Політолог вважає, що правоохоронним органам потрібно чим швидше заарештувати та конфіскувати їхнє майно, тому що дії Королевської та Солода це – колабораціонізм та робота на злочинний режим. Необхідно відкривати кримінальні справи. 

"Ви думаєте, що Королевська чесно заробила свої гроші й закон не порушувала? Попитайте в чорнобильців", – каже політолог.

Щодо решти ОПЗЖ є теж певна кількість питань.  Давидюк зауважує, нашим силовикам потрібно наповнювати бюджет коштом грошей колаборантів топового рівня.

Знов таки, Бойко не має озвучувати, що Королевська склала мандат. Він сам має бути одним з тих, хто сидить на лаві підсудних і невдовзі поїде на обмін, як і Медведчук. Вибачте, але за нього ми 500 людей взяли,– відзначив політолог.

Де гроші Медведчука? Однак серйозне питання  Так, нерухомість у Києві залишилася. "Чому це все не в бюджеті? Чому ми маємо брати кошти у борг? Чому зарплата солдата, який не на передовій, зараз має зменшитися до 14 тисяч?", – зауважує Давидюк. Так не може бути. Хлопці, які віддають свої життя, мізки й таланти не можуть отримувати такі гроші.

Натомість мільярдів Медведчука підвисають у повітрі. Ви пів року годуватимете українську армію цими грошима! Де Суркіс? Те, що він начепив футболку збірної України не означає, що він для нашої держави хоч щось зробив,– акцентував Микола Давидюк.

Подібні питання мають бути доведені до суду та вирішені. Когось обмінний фонд, когось – у в'язницю. "Російське кодло має завершити своє існування в державі Україна, і вони точно не повинні сидіти у Верховній Раді", – стверджує політолог.

Суспільство спуску не дасть

Роботи ведуться – не по всіх і не одразу. Але завдяки журналістам вона підсвічується і силовикам нагадують, що не усі домашні завдання виконуються. "Я думаю, зараз вони активізуються. Не лише по треку корупції, а й по треку колаборантів, які сидять у Верховній Раді", – впевнений Давидюк.

Вони сидять в олімпійському комітеті, в місцевих радах, чиновниками середнього рівня, в бізнесі. Аби ви розуміли, Королевська має чимало харчових брендів й товарів іншого призначення, які вона продавала українцям і нормально себе відчувала.

Щоправда, сиділа із Солодом у Дубаї, і життя в них явно було солодке. За українців вони не думали та не думають. Вона перша здала Луганщину, де обиралася і народилась, до речі. Ці люди здавали українські території, їм точно не можна пробачати,– пояснив політолог.

 

А Хорошковський? Цей персонаж також, акцентує Давидюк, "великий патріот". "Живе у Bulgari – найелітнішому готелі у світі! Він митницю грабував за часів Ющенка, а  пізніше займався колабораціонізмом – а в нас до нього немає питань. Дивина. Саме журналісти вказують, куди потрібно спрямовувати зусилля. Ці щури готові ділитися мільйонами, аби зберегти мільярди", – звертає увагу Давидюк.

Політолог переконаний, що невдовзі буде чимало підозр й вироків. Річ у тім, що народ спуску не дасть.

Войни, котрі воюють на фронті, точно не хочуть, щоб відбілили репутацію ОПЗЖ і дали знову можливість їм обиратися у нову Верховну Раду. Країна змінилася, вона рухається вперед – не для того, щоб хтось набивав собі політичні бали чи думав, що з Карлових Варів повернеться в Україну й розповідатиме, як нам жити й любити російську мову та Путіна,– відмічає політолог.

Вони мають відповідати перед своїми виборцями за те, що путінські ляльковики прийшли в Україну вбивати наше населення. Питання стосовно них потрібно переводити у серйозну площину. "Якщо Королевська одним чеком оплачує 10 мільйонів доларів, вона їх тяжкою працею заробила?", – говорить Давидюк.

Бізнес нардепки Королевської працював на окупованих територіях, де не платив податки. І завозила товари, додає політолог, через білоруські компанії-прокладки, начебто, об'їжджаючи територію Росії, а насправді – платили на блокпостах. "Це ж теж питання колаборації й фінансування тероризму", – визнає політолог.

На думку Давидюка, зараз журналісти додадуть фактажу, а правоохоронні органи почнуть закривати ці питання.

"Вони самі почали здавати мандати, тому що їм лячно стало, вони зрозуміли: їх тут ніхто просто так не залишить", – резюмував Давидюк.


 

 

 


                         



Коментарі