Політика
Подобається

Страх і паніка! Путін не витримає – диктатору лишилось недовго! Переможемо!

23/11/2022
Страх і паніка! Путін не витримає – диктатору лишилось недовго! Переможемо!

Путін у величезному стресі – про це говорить російський опозиціонер і правозахисник Осєчкін, який розповів про панічні атаки російського диктатора. Посилаючись на джерело у ФСТ РФ Володимир Осєчкін повідомив, що у Путіна почастішали напади паніки і страху потрапити до в'язниці, тому перед виходом на публіку він приймає спеціальні медикаменти.

Російський опозиціонер і правозахисник Володимир Осєчкін, посилаючись на джерело у ФСТ, яке постійно спостерігає за виходами диктатора у світ, зазначив, що Путін зараз перебуває у величезному стресі. Часом він замикається і йому важко вийти в люди. Якщо ж він іде до публіки, то лише попередньо підготувавшись і прийнявши якісь медикаменти, адже у нього є напади паніки. Він дуже боїться того, що його вб'ють, але ще більше – що його заарештують, розповів Осєчкін в інтерв'ю Наталці Влащенко.

За словами опозиціонера, глава РФ прекрасно знає, що таке російська в'язниця, а тому надзвичайно сильно боїться такої ганьби, наручників та всіх інших "принад" тюремного життя. Водночас він як справжній садист кайфує, коли поміщає всіх неугодних людей у ​​в'язницю. Це дає йому справжню насолоду, наголосив Осєчкін. Також правозахисник заявив, що Путін вибудовує навколо себе величезну кількість спецслужб, що перевіряють ще раз один одного, і обсипає їх величезними грошима.

"Тобто ті люди, які працюють у його найближчому оточенні (водії, охоронці тощо), він їх намагається максимально корумпувати. Він їм не зарплати виплачує, а корумпує, щоб у них була 200-відсоткова лояльність. Ці охоронці згодом стають губернаторами та міністрами. У Росії саме такий соціальний ліфт, коли необов'язково бути розумним, а треба бути просто дуже відданим і дуже лояльним до Путіна. Але ми бачимо, до чого в результаті призводять такі губернатори та міністри", – слушно зауважив опозиціонер.


                         



Коментарі