Без категорії
Подобається

ШОК! Фальшиві заяви Путіна: Британія гарантує перемогу!

22/09/2022
ШОК! Фальшиві заяви Путіна: Британія гарантує перемогу!

 

Обіцяли – виконують! Британський уряд продовжує допомагати Україні.
Прем’єр-міністр Великобританії Ліз Трасс заявила про те, що їх держава продовжить допомагати Україні до самої перемоги. Адже політикиня не розділяє поглядів російського лідера та вважає, що росія має відповідати за свої вчинки.

На засіданні Генеральної Асамблеї ООН Трасс заявила, що в Україну буде й надалі прибувати зброя серед якої ракети MLRS.

*MLRS – тактичний ракетний комплекс ATACMS. Він допоможе українським військовим вразити важливі цілі за лінією фронту для послаблення можливості РФ утримувати захоплену територію.
Крім того, це дозволить ЗСУ "з більшою легкістю, частотою і ефективністю" бити по важливих цілях в глибокому тилу окупантів, включаючи кораблі Чорноморського флоту і порт в Севастополі, а також значно порушить логістику ворога. Крім того, це знизить частоту ракетних ударів і послабить блокаду портів України.

Трасс дала обіцянку, що в цей вирішальний момент "ми збільшимо нашу військову підтримку України наскільки буде потрібно".

"Поки я говорю в Україну прибуває нова британська зброя, включаючи ракети MLRS. Ми не заспокоїмося поки Україна не здобуде перемогу", – підкреслила Трасс.
Політикиня наголосила, що росія використовує свої потужності виключно, щоб "вбивати, калічити людей", а також "знаряддям війни є згвалтування".

Трасс не забула висловитися й про керівництво росії, а саме дії президента РФ Володимира Путіна.

"Сьогодні вранці ми побачили як Путін відчайдушно намагається виправдати свої катастрофічні невдачі, він подвоює свої зусилля, посилаючи ще більше резервістів на страшну долю", – підкреслила вона.

Вона сказала, що Путін робить "ще більше фальшивих заяв і брязкає зброєю, але це не спрацює". "Міжнародний альянс сильний і Україна сильна. Українці не просто захищають свою країну – вони захищають наші цінності і безпеку всього світу", – заявила Трасс, закликавши світову спільноту активно діяти.

"Шановний лорд-мер, ваші Високоповажності, пані та панове, як дехто вважав, наші часи мали стати ерою авторитаризму. Три роки тому владімір путін сказав, що західний лібералізм помер. Минулого року президент Сі Цзіньпін стверджував, що Захід занепадає.

У квітні 2022 року все виглядає по-іншому. Протягом останніх місяців ми стали свідками стійкості людського духу та вільних суспільств.

Зіткнувшись із жахливим варварством і військовими злочинами, які, як ми сподівалися, залишилися далеко позаду в історії, вільний світ об’єднався за Україною в її відважній боротьбі за свободу та самовизначення.

Той, хто вважає, що може перемогти ціною пригнічення, примусу чи вторгнення, помиляється – це довела нова позиція щодо глобальної безпеки, яка не лише покликана стримувати, але й гарантувати, що агресор зазнає невдачі"- зазначала раніше лідерка. 

Нещодавно Трасс зателефонувала Макрону та Моравецькому. Політики вели діалог щодо підтримки України та дій у разі енергетичної кризи "викликаної незаконною війною Путіна".

Важливо сказати, що лідери Британії та Франції у діалозі зосередились на підтримці України та реагуванні на наслідки війни на продовольчу безпеку та ціни на енергоносії.

Важливим було й обговорення Трасс з  прем’єром Польщі Моравецьким Трасс шляхи зміцнення двосторонніх відносин, зокрема через призму  співпраці підтримки українського народу.

Як повідомляє представництво польського прем'єра, розмова стосувалася питань європейської безпеки, посилення східного флангу НАТО, енергетичного шантажу Росії та шляхів усунення його наслідків.

 


                         



Коментарі