Без категорії
Подобається

Херсон – Україна! В росіян підгорає: референдуму не бути!

20/09/2022
Херсон – Україна! В росіян підгорає: референдуму не бути!

 

Московити продовжують тішити себе надією, що вдасться приєднати український Херсон до росії. Однак Збройні сили України не дають їм забувати про те, що це неможливо.

Колаборанти сіють брехню та повністю дезінформують владу про те, що населення хоче приєднатися до росії. Навіть піднімають питання того аби створити добровольчі батальйони серед українців для участі у війні.

Гауляйтер Володимир Сальдо, який зараз очолює окупаційну адміністрацію в Херсонській області, заявив про проведення "референдуму" щодо входження до складу Російської Федерації.

У своєму зверненні в Telegram, колаборант повідомив, що розглянувши "звернення громадських організацій і жителів регіону, керівництво адміністрації Херсонської області прийняло рішення про проведення референдуму щодо входження Херсонської області до складу Російської Федерації".

"Упевнений, що керівництво Російської Федерації прийме підсумки референдуму і Херсонська область увійде до складу Росії, ставши повноправним суб'єктом єдиної держави. Вважаю за необхідне створення і формування на території Херсонської області добровольчих батальйонів для участі в спеціальній військовій операції ЗС РФ на території України", – написав колаборант.

Місцевий “голова” Сальдо вважає, що Путін – це людина слова. Саме за його правління окуповані території будуть розвиватися та інтегруватися в “сучасне”. Власне питання безпеки містян буде врегульовано “гарантом” – Путіним.

Однак точної дати "референдум" поки не відомо. Станом на зараз є інформація про входження Херсонщини до складу РФ пройде, ймовірно, з 23 по 27 вересня.

Нагадаємо, раніше и вже писали про те, що росіяни відловлюють українців на окупованих територіях та примушують йти воювати, брати до рук зброю, вбивати. Військові масово відмовляються йти на фронт, адже вважають це дорогою на смерть.


                         



Коментарі