Без категорії
Подобається

Відплата за Маріуполь! Рашисти в паніці!

03/07/2022
Відплата за Маріуполь! Рашисти в паніці!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео

Російське судно «Акула» затонуло поблизу Маріуполя. 
На борту були російські солдати. Так би мовити, пішли вслід за крейсером "Москва".

Інформація про підрив на міні біля Маріуполя ворожого десантного катера «Акула» з’явилась ще 30 червня. Про це речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук написав у Telegram.
"Чекаємо підтвердження "жеста доброї волі", – написав він. 
Це апеляція до відходу російських військ від острова Зміїний 30 червня внаслідок постійного вогню наших артилерійських, ракетних та авіаційних комплексів. Рашисти не очікували і не витримали такого гостинного прийому. 

Зрештою, інформація  з приводу судна в Маруполі нарешті  підтвердилася. “Трохи цікавих новин відплати” розмістив на своєму Telegram-каналі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Він заявив, що ворог втратив не лише своє судно проєкту 1176 року "Акула" Чорноморського флоту Д-106. Також на дно пішла частина особового складу.

“Нарешті отримали підтвердження, що дійсно 30 червня в акваторії Маріуполя підірвався на міні російський десантний катер проєкту 1176 «Акула» чорноморського флоту Д-106. Три моряки вже співають разом з Кобзоном пісні для риб”.
Відомо, що катери «Акула» можуть використовуватись як самостійно, так і для вивантаження десанту та техніки з великих десантних кораблів.

На цьому маріупольський спротив не закінчився. У тимчасово захопленому Маріуполі невідомі почали чинити спротив російським терористам.
Зокрема, підпалили їхній склад у Лівобережному районі. Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко в Telegram.
Склад був розташований на СТО в мікрорайоні Східний. Там загарбники-мародери зберігали награбоване майно.
Пожежа сталася 2 липня близько 17:00. Ворог намагався його врятувати, але безуспішно. "МЧСники" прилетіли рятувати "власне" майно, але не встигли.
"Маріупольский недопалок відплатив грабіжникам. Маріуполь не приймає окупацію і починає відплату навіть в тилу окупантів. Відплата поруч!" – наголосив Андрющенко.
Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення на територію України, російські окупанти чинять криваві злочини. Одним із символів сучасної війни став Маріуполь, який буквально перетворився на місто-кладовище. Всесвітньо відомою є і оборона заводу “Азовсталь”, більшість захисників якої зараз знаходяться в полоні рашистів. Росіяни продовжують чинити звірства в місті: будують новий “живий щит”  з модульних будинків, заманюють марупольців назад в місто, вивозять вціліліий транспорт та утримамують в полоні цивільних людей, зокрема волонтерів. 
Як пишуть російські пропагандитські ЗМІ, “Маріуполь знову став російським містом…На в'їзді до звільненого Маріуполя співробітники дорожньої служби почали міняти україномовні таблички з назвою міста.”
Що ж до поточних подій в Маруполі, окупанти по праву пожинають плоди свого “освобождения” та отримують відсіч від так званого партизанського руху.
 
На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі