Без категорії
Подобається

ДПСУ виявили цінну знахідку! Прикордонники знайшли диск із документами військової частини ворогів!

02/07/2022
ДПСУ виявили цінну знахідку! Прикордонники знайшли диск із документами військової частини ворогів!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

На Чернігівщині прикордонники знайшли диск із документами російської військової частини, яка брала участь у війні проти України. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

На відео, оприлюдненому українськими прикордонниками, зафільмовані російські військові та їхня техніка – зенітно-ракетні комплекси.

Вказано, що на знайденому носії знаходиться більше сотні гігабайт даних про зенітно-артилерійський підрозділ РФ з-під Москви: штатно-посадовий розпис з біографіями російських військових, технічна документація озброєння та військової техніки.

На диску також були документи з участі у навчаннях, бойової готовності, карти та інша службова документація. Деякі з них мали гриф "Таємно".

"Тепер українські правоохоронці також мають фотографії, характеристики, копії паспортів та інших документів загарбників. Ця інформація допоможе встановити військовослужбовців, причетних до збройного вторгнення в Україну. І всі вони обов’язково будуть притягнуті до відповідальності". – йдеться у повідомленні. 

Раніше, Поліцейські Корюківського та Чернігівського районів із залученням кінологічної служби та вибухотехніків виявили в покинутих будівлях два схрони вибухонебезпечних предметів: зарядами до СПГ-9, гранатою РГН, трьома ВОГ-25 та п’ятнадцятьма димовими шашками, облаштовані російськими окупантами. Про це інформує Національна поліція Чернігівської області у «Facebook».

Окупанти навіть подбали про безпеку своєї схованки від непомітного проникнення: як сигнальну міну вони встановили підривач МУВ-3.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі