Кривавий бізнес! Зарубіжні компанії спонсорують вбивства українських дітей! Хто продовжує підтримку війни?

18/03/2022
Кривавий бізнес! Зарубіжні компанії спонсорують вбивства українських дітей! Хто продовжує підтримку війни?

 

Політика. Гроші. Скандали. Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал – і поширюйте наше відео. Також у зв’язку з постійними атаками підписуйтесь на наш резервний Ютуб-канал – посилання в описі. Кожен може допомогти армії, посилання на фонди підтримки ЗСУ – в описі під відео

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов під час телемарафону звинуватив французькі компанії в допомозі російської агресії. Він заявив, що деякі французькі компанії продовжують залишатися на російському ринку і наповнюють російський бюджет грошима, за які уряд Путіна фінансує війну проти України. Данілов переконаний,що в наших реаліях подібна позиція неприпустима.

«І я вважаю, що треба речі називати своїми іменами: коли за ці гроші, які там французи заробляють, платять податки в російський бюджет, росіяни, рашисти купують кулі, купують зброю, купують снаряди та вбивають мирних дітей, жінок, літніх людей. Це просто неприпустимі речі в сучасному світі!» сказав він.

Додамо, компанія Nestle, не зважаючи на російську агресію, не припинила співпрацю із Росією. Нещодавно прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів телефонну розмову із головним виконавчим директором Nestle Марком Шнайдером про неетичність роботи компанії в РФ, яка напала на Україну. Про результат переговорів він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

«Поговорив із CEO Nestle Шнайдером про неетичність роботи компанії в Росії. На жаль, не знайшов розуміння», – наголосив Прем'єр.

За словами Шмигаля, «робочі місця та податки, сплачені до бюджету країни-терориста, це фінансування вбивств беззахисних дітей та жінок».

«Сподіваюся, Nestle змінить своє рішення», – наголосив Шмигаль.

Нагадаємо, що Nestle – це швейцарська компанія, яка займається виробництвом харчової продукції. Відомо про те, що вона продовжує роботу в РФ, хоч і з деякими обмеженнями. Минулого тижня компанія заявила про зупинення капіталовкладень у Росію.

Попри це, компанія не припиняє продаж дитячого харчування та лікувальних кормів для тварин. В рамках нових обмежень Nestle також припинила експорт своєї продукції з Росії до сусідніх країн, включаючи Азербайджан, Білорусь та Казахстан.

Додамо, що окрім вищезгаданої компанії, кривавий бізнес з РФ не припинила ще низка брендів.

Leroy Merlin – французька компанія, що спеціалізується на продажі товарів для будівництва.

Decathlon – французька компанія, що спеціалізується на роздрібній торгівлі спортивними товарами.

METRO Cash&Carry GmbH – міжнародна торгівельна оптова компанія, яка спонсорує агресора своєї діяльністю на російському ринку.

Auchan – французька мережа супермаркетів та гіпермаркетів: теж залишається в рф.

Nestle – швейцарська компанія, найбільший у світі виробник харчових продуктів.

Довлі неоднозначна ситуація із Raiffeisen BANK. Це австрійська банківська група, яка теж залишається працювати на території агресора.

Однак на своєму сайті вони опублікували заяву, і якій пояснили принцип своєї роботи в країні-агресора наразі.

"Війна в Україні має руйнівний вплив на населення та економіку країни. Наші думки та підтримка з усіма тими людьми, чиє життя назавжди трагічно змінилося внаслідок цієї війни. Ця безпрецедентна ситуація змушує нас розглянути свою позицію в Росії. Тому ми оцінюємо всі стратегічні варіанти майбутнього Райффайзенбанку в Росії, включно з ретельно керованим виходом Райффайзенбанку з Росії. Наразі Raiffeisen BANK та його дочірні банки продовжують працювати відповідно до місцевого та міжнародного законодавства про санкції, змінюючи вимоги фінансового ринку та відповідно до Кодексу поведінки", – повідомив банк.

 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на наш сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, сторінки інстаграм та фейсбук. Також не забудьте підписатися на наш резервний канал. Посилання в описі до відео. Почуємся.

 

 


                         



Коментарі