Головні Новини
Подобається

“Нова пошта” буде жити! Джержспоживслужба скасовує “неадекватний” штраф

09/07/2021
“Нова пошта” буде жити! Джержспоживслужба скасовує “неадекватний” штраф

Тут повідомили, що такого нереального штрафу для "Нової пошти" не буде. Юристи вже складають відповідне рішення. Напередодні пошту оштрафували на 325 мільйонів гривень.

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька сказала, що їй відомо "про суспільний резонанс навколо багатомільйонного штрафу, який співробітники Держпродспоживслужби в Харківській області, наклали на "Нову пошту".

Посадовиця заявила, що "вчора цілий день займалася цим питанням: проводила внутрішнє розслідування, ознайомилася з відеофіксацією, консультувалася з юристами".

За словами Магалецької, вона "розібрала ситуацію, як то кажуть, на молекули".

“Такого штрафу не буде. Бо він докорінно не відповідає порушенню. Юристи займаються корекцією рішення. Сьогодні буду мати особисту зустріч із представниками "Новою пошти" та бізнес-спільноти”, – наголосила посадовиця.

Магалецька повідомила, що "необхідно терміново міняти законодавство, інакше такі випадки можуть повторитися через виконавців на місцях".

"З "винуватцями" скандалу в Харківській області розбираємося. Мене особисто цікавлять мотиви такого рішення", – сказала Магалецька.


                         



Коментарі