Політика
Подобається

Ледь не спалив все! Кива влаштував нове “шоу”, яким налякав перехожих

28/06/2021
Ледь не спалив все! Кива влаштував нове “шоу”, яким налякав перехожих

Народний депутат України від партії “Опозиційна платформа За життя” Ілля Кива вже вкотре приголомшує своїми вчинками. На цей раз кандидат наук з державного управління вирішив посеред Андріївского узвозу підпалити дві німецькі фуражки. Подібні використовували німці під час Другої Світової війни.

Трихвилинне відео потрапило до мережі 27 червня 2021 року. Його опублікував в соцмережах колега та однопартієць Киви – Вадим Рабінович.

На жаль чи на щастя, елементи німецької форми були сувенірними. Депутат взяв їх прямо з прилавка, біля якого знаходився. Згодом він облив їх синтетичною речовиною для розпалювання й власне підпалив. На відео помітно, як здивовані перехожі намагаються обійти це місце.

“Во імя прєдков” – спробував виправдати себе Ілля Кива. При цьому додає, що Україна це “колиска фашизму у Європі”.

Таким чином, він висловив свій протест щодо намагань правоохоронних органів притягти його до кримінальної відповідальності за використання комуністичної символіки. Саме так стверджує політик.

Але в соцмережах таке “шоу” не дістало схвалення. Користувачі називають це черговою “дешевою” витівкою та дивуються тому, що у “кандидата наук Киви суміш для розпалу завжди під рукою”.

Нагадаємо, що перед цим в декларації Іллі Киви з’явились цікаві пункти. Наприклад, він зазначив про подарований годинник на суму близько 265 тисяч гривень.


                         



Коментарі