Без категорії
Подобається

Відразу після ефіру! Це ще не кінець. Соратник Порошенка знову осоромився-Такого ще не було!

14/05/2021
Відразу після ефіру! Це ще не кінець. Соратник Порошенка знову осоромився-Такого ще не було!

Гучний скандал, який перейшов у бійку між парламентарієм від партії "Слуга народу" Дмитром Соломчук і колишнім нардепом від "Блоку Петра Порошенко" Олегом Барною, що стався під час зйомок програми "Політика без правил», не потух після її закінчення.

Сьогодні стало відомо, що народний обранець від партії "зелених" написав заяву в місцеву поліцію на Барну, в якому вимагає притягти його до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв.

Соратник колишнього президента-Барна, відомий своїми скандальними витівками,теж не став мовчати і тут же написав зустрічну заяву через ту саму причину. Обидва політика пообіцяли пройти медобстеження на предмет наявності тілесних ушкоджень.

Поліція відреагувала на ці заяви і, як дізналася Страна.Юа з власних джерел в МВС, зареєструвала два кримінальних виробництва з попередньою кваліфікацією за ст.125 КК України (заподіяння легких тілесних ушкоджень).

Кримінальне провадження щодо заяви Барни скоріше за все буде передано в Госбюро розслідувань, так як фігурантом є діючий народний депутат Соломчук.

З огляду на наявність відеозапису, де видно що ініціатор бійки Барна, ймовірно воно буде закрито за відсутністю складу злочину. Дії екс-нардепа, який не є парламентарієм 9-го скликання і ніяких державних посад зараз не займає, будуть розслідуватись в Печерському управлінні поліції.

Згідно з чинним законодавством ст.125 КК України 0 це не злочин, а кримінальний проступок, тому що максимальне покарання, передбачене за статтею, до 1 року виправних робіт і не передбачає позбавлення волі.

Нагадаємо, 13 травня в прямому ефірі телеканалу "ПравдаТут", під час зйомок програми "Політика без правил", Барна накинувся на нардепа Дмитра Соломчука, повалив його на диван і кілька разів ударив. У "слуги народу", як видно на фото, під оком з'явився великий синець.

Варто відзначити, що екс-нардеп Порошенка не раз потрапляв в скандальні ситуації і до недавньої бійки в телеефірі. Одна з найбільш пам'ятних сталася в 2015 році. Барна виніс з трибуни парламенту тодішнього прем'єра Арсенія Яценюка.

У 2017 році депутат на своєму авто зніс з рейок трамвай.

У 2018 році за питання про кнопкодавстві він послав журналіста "на х @ й", а потім вимагав, щоб його позбавили акредитації до Верховної Ради.

Чи не вперше Барна бере участь і в бійках в прямому ефірі. Три роки тому він побився з позафракційним депутатом Юрієм Левченко зі "Свободи".

Також Барну звинувачували в сексистських висловлюваннях, коли він запропонував нардепам Вікторії Войціцький і Олені Сотник прийти ввечері до нього в готель і поставити підписи для відставки Яценюка. 


                         



Коментарі