Головні Новини
Подобається

Щойно! Вчинок Зеленського захопив усіх українців-Ніколи знову! Достойний лідер!

09/05/2021
Щойно! Вчинок Зеленського захопив усіх українців-Ніколи знову! Достойний лідер!

У неділю, 9 травня, президент України Володимир Зеленський разом з очільником ОП Андрієм Єрмаком вшанували 76 річницю перемоги над нацизмом.

Голова держави відвідав Парк Слави і поклали квіти біля могили Невідомого солдата.

<iframe width="1567" height="589" src="https://www.youtube.com/embed/CUnBKdnCIIU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Вся церемонія тривала не більше 10 хвилин. Відео з меморіального заходу опублікували на сайті ''Страны''.

Відзначимо, що центр Києва посилено патрулюють правоохоронці, а з самого ранку безліч людей несе квіти до могили Невідомого солдата.

9 травня,близько 8 ранку в парку Слави відбулася панахида Української православної церкви.Всю неділю в Києві відбуватимуться заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення.Символом цього дня, починаючи з 2014 року є мкова квітка. ЇЇ графічне зображення є своєрідною алюзією: з одного боку воно уособлює квітку маку, з іншого – кривавий слід від кулі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Президент України Володимир Зеленський в День пам'яті і примирення відвідав ветерана Другої світової війни на Донбасі. Вони згадали історію минулого, а також поговорили про сьогоднішню ситуацію на Сході України.

<iframe width="1567" height="589" src="https://www.youtube.com/embed/bXN5rX30OuU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


                         



Коментарі