Головні Новини
Подобається

Обмін валют у терміналах вже сьогодні: як це відбувається?

07/02/2019
Обмін валют у терміналах вже сьогодні: як це відбувається?

“ПриватБанк” з 7 лютого запустив послугу обміну валют у всіх терміналах самообслуговування та онлайн-обміну валют у Приват24.

Про це повідомляє керівник мережі регіональних прес-офісів банку Інна Музичук у Facebook.

Як зазначила Музичук, в терміналі самообслуговування “ПриватБанку” потрібно вибрати послугу “Обмін валют” у меню термінала “Банківські послуги”, внести готівкову валюту та визначити картку, на яку буде перераховано гривні.

Крім того, у режимі онлайн можна буде купувати та продавати євро та долари. Продаж валюти онлайн буде здійснюватися за поточним комерційним курсом банку без комісій.

 У Приват24 та мобільному додатку можна купувати та продавати долари та євро для зарахування на валютні картки або депозити з банківських карток у гривні (у межах встановленого НБУ ліміту до 150 тис. грн на добу), повідомила вона.

“Якщо в клієнта немає валютної картки, інтернет-картку в доларах або євро можна оформити безкоштовно прямо в Приват24”, – додала Музичук.

За минулу ніч клієнти ПриватБанку через додаток Приват24 купили більше 240 000 доларів і більше 55 000 євро. Про це повідомляє прес-служба банку.

"З 00:00 до 11:00 7 січня в Приват24 клієнти купили більше 240 000 і більше 55 000 євро. Середній чек –  157 доларів і 186 євро. У пікові моменти система проводила 20 операцій в секунду", – відзначили в ПриватБанк.


                         



Коментарі