Головні Новини
Подобається

Вже з лютого ПриватБанк дозволить купувати валюту через мобільний додаток

27/01/2019
Вже з лютого ПриватБанк дозволить купувати валюту через мобільний додаток

З 7-го лютого ПриватБанк запускає функцію продажу валюти через мобільний додаток Приват24.

 

Про це з посиланням на слова керівника електронного бізнесу ПриватБанку Сергія Харітіча пише LIGA.net.

 

Очікується, що клієнти купуватимуть не більше $1 000 на добу. Обмеження національного банку України (НБУ) передбачають ліміт до 150 000 грн.


Разом з цим, в березні цього року, банк оновить програму Приват24 та загальну систему оплати PrivatPay. Як пояснив в мережі Facebook головний редактор gagadget Сергій Мітяєв, це загальна назва системи оплати. Залежно від ситуації вона перехоплює посилання і відправляє її або в Apple Pay, або в Google Pay.

 

«Це буде парасолька для всяких платежів. Ось скануєш ти QR-код, і воно визначає куди тебе направити – в Google Pay або Liqpay», – розповідає він.


Разом з цим, ПриватБанк планує  замінити новими моделями четверту частину з 7 000 діючих банкоматів. Нові банкомати працюватимуть на видачу і прийом готівки. Банкомати оснащені модулем безконтактного зчитування карт. Вартість одного такого банкомату коштує 15 000 євро. Старі банкомати утилізують.

 

Також, в планах банку розробка персонального фінансового асистента, що працюватиме в прив'язці до Google Assistant і виконуватиме голосові команди.

За допомогою голосового помічника можна буде перевірити баланси, зробити переклад по шаблонах, які додані в додаток, дізнатися курс валют та ін.

Нагадаймо, з 1 січня 2019 року громадяни України зможуть купувати та продавати іноземну валюту через платіжні термінали і банкомати.


                         



Коментарі