Головні Новини
Подобається

Вже з 1 січня: Українським платникам податків нагадали про старт деклараційної кампанії

02/01/2019
Вже з 1 січня: Українським платникам податків нагадали про старт деклараційної кампанії

Державна фіскальна служба України (ДФС) нагадала українським платникам податків про старт деклараційної кампанії 2019 року з 1 січня, під час якої громадяни повинні декларувати доходи, отримані впродовж 2018 року.

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Державної установи «Центр пробації» інформує, що з 1 січня 2019 року, відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 року №1700-VII, розпочався черговий щорічний етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

Відповідно, персонал Державної установи «Центр пробації» та її територіальних підрозділів (які підпадають під дію цього Закону) до 1 квітня 2019 року повинні на офіційному веб-сайті Національного агентства заповнити декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за визначеною формою.

Звертаємо увагу на необхідність завчасно витребувати відомості про доходи та витрати за 2018 рік, а також перевірити наявність реєстраційних ключів (електронного цифрового підпису) або забезпечити їх виготовлення.

Етап подання щорічних декларацій триватиме до 30 березня 2019 року.


                         



Коментарі