Головні Новини
Подобається

Яка погода очікує українців вже на свята

28/12/2018
Яка погода очікує українців вже на свята

Протягом найближчих днів в Україні дещо потеплішає, але опадів стане ще більше у зв'язку із наступом циклону

Минулі кілька днів були складними в плані погодних умов – постраждали центральні регіони країни. Черговий циклон, який синоптики назвали Uta, прийде в Україну з північного заходу Європи вже 29 грудня і принесе дощі з мокрим снігом. А протягом найближчих п'яти днів по всій території країни прогнозують рясні опади: від дощу з мокрим снігом на заході і півдні до рясних снігопадів в центрі і на північному сході. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Так, у четвер, 27 грудня, дощі з мокрим снігом прогнозують на всій території західних областей, півночі і південному сході України. На інших територіях без опадів. Температура повітря коливатиметься від нуля до -2 морозу. На заході тепліше – до +5.

У п'ятницю, 28 грудня, погода погіршиться. Практично на всій території країни прогнозують опади. На заході і півдні – дощі з мокрим снігом, в центрі і на півночі – сніг. Лише в деяких регіонах сходу країни – без опадів.

У суботу, 29 грудня, опади у вигляді снігу, мокрого снігу з дощем, прогнозують по всій Україні. Але температура повітря буде значно відрізнятися: від -5-7 морозу на північному сході до + 1-4 тепла на заході і півдні України.

У неділю, 30 грудня, складні метеоумови збережуться по всій країні. Температура повітря залишиться на рівні попереднього дня.

У понеділок, 31 грудня, погода буде такою ж, як і в попередні два дні. На заході і півдні України прогнозують мокрий сніг з дощами, на решті території – сніг. Температура повітря коливатиметься від -3-6 морозу на сході країни до +2 на заході і півдні України.


                         



Коментарі