Технології
Подобається

Заробіток в інтернеті: найбільш затребувані професії у всесвітній павутині

30/06/2018
Заробіток в інтернеті: найбільш затребувані професії у всесвітній павутині

Бурхливий розвиток інформаційних технологій на початку XXI століття призвело до того, що сьогодні з'явилася маса професій для заробітку в інтернеті.

І якщо ще 10 років тому кількість таких професій було порівняно невелика, то в 2018 р затребувані інтернет професії вже обчислюються десятками. Вже навіть з'явилися спеціалізовані академії і онлайн університети, націлені на підготовку фахівців для роботи виключно в глобальній мережі, у зв'язку з чим це питання викликається все більше інтересу, як з професійної, так і з дослідницької точок зору.

Популярне: З 1 січня 2019: Друга пенсія для українців: що це означає

Перші професії для заробітку в інтернеті стали з'являтися з тих пір, як почала розростатися сама глобальна мережа. І якщо спочатку всі вони, так чи інакше, були пов'язані з програмуванням, то вже незабаром заробляти в інтернеті змогли не тільки люди, які вміють грамотно писати коди для сайтів, але і багато інших. У 2018 року переліку інтернет професій вже неможливо перерахувати просто так, адже всі вони згруповані навколо різних областей діяльності. це:

– робота з текстами;

– робота з графікою;

– програмування;

– управління людьми і проектами;

– реклама та інтернет-маркетинг;

– робота в соціальних мережах;

– інженерні спеціалізації;

– робота з мультимедіа (аудіо та відео файли);

– інші інтернет-професії.

Кожна з перерахованих груп включає в себе десятки затребуваних інтернет професій, просте перерахування яких зайняло б не одну сторінку. Тому ми вибрали лише кілька найцікавіших і прибуткових інтернет професій, які актуальні в даний час.


                         



Коментарі