Технології
Подобається

Названо найкращий смартфон цього року

28/05/2018
Названо найкращий смартфон цього року

Кращим смартфоном поточного року заслуговує називатися флагман від Samsung Galaxy S9.

У тестуванні брали участь 15 мобільних телефонів, які займають на ринку ту чи іншу нішу.

Популярное: Глава Нацбанку розповів про дефолт і розрив з МВФ

На думку експертів, найкращим смартфоном поточного року заслуговує називатися флагман від Samsung Galaxy S9. Незважаючи на сильну конкуренцію, корейці, запевняють журналісти, змогли обійти інших за кількома параметрами. В першу чергу, це, звичайно ж, екран, який Techradar називають найкращим на сьогоднішній день.

Він відрізняється відмінним динамічним діапазоном, палітрою кольорів і найкращим режимом перегляду з тих, що можна домогтися на мобільному телефоні. Серед слабких сторін вони відзначають недостатній обсяг батареї, адже публіці хотілося б трохи більше. Також серед кращих Techradar називають камеру. Функціонал двох апертур дає приголомшливі знімки навіть ті, що зроблені практично в повній темряві.

Друге місце експерти віддали iPhone X від Apple. За їх словами, телефони йдуть, що називається «ніс в ніс», але все ж пристрій від Samsung випереджає свого головного конкурента, хоч на продажах це і не відбилося для останніх. Незважаючи на численні претензії фанатів до дизайну, на сьогоднішній день це кращий iPhone з коли-небудь зроблених.

Слідом за, безумовно, головними телефонами року йде Huawei P20. На думку Techradar це найкращий телефон, який коли-небудь робив китайський бренд. Саме з випуском даної моделі Huawei нарешті змогли встати в один ряд з такими гігантами, як Samsung і Apple. Як не дивно, однією з найслабших частин телефону називають Full HD-екран, тому як йому просто «не наздогнати» за передачею кольору своїх суперників. При цьому, експерти хвалять батарею пристрою, яка навіть при регулярному використанні важких додатків, показує чудові результати. Інші позиції розподілилися, по суті, між пристроями згаданих брендів.

Свої місця знайшли Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10 Pro, Google 2 Pixel XL, Samsung Galaxy S8, LG V30, Samsung Galaxy S8 Plus, Huawei P20, iPhone 8 і 8 Plus.


                         



Коментарі