Технології
Подобається

Складено рейтинг найкращих у світі телефонів, а ваш серед них?

24/05/2018
Складено рейтинг найкращих у світі телефонів, а ваш серед них?

Сьогодні, 24 травня 2018 року, були названі кращі в світі смартфони за версією користувачів, від яких все в захваті.

Компанія ACSI Telecommunications провела дослідження, в якому взяло участь близько 20 тисяч осіб. Мета була одна – з’ясувати рівень достатку при використанні того чи іншого смартфона. У людини запитували, яким мобільним пристроєм він користується на постійній основі і як сильно задоволений ним. У підсумку, вдалося скласти список найпопулярніших моделей, від яких користувачі найщасливіше.

У підсумку, найкращим був визнаний iPhone 7 Plus, який отримав від користувачів 85 балів зі 100 можливих. На другому місці опинився Galaxy S8 + з показником в 84 бали. На третьому рядку опинився Galaxy S8 (83), а на п’ятій – iPhone 8 (83). Шосте, сьоме і восьме місця зайняли iPhone 8 Plus (83), LG G4 (82) і iPhone 6 Plus (82) відповідно. На дев’ятій позиції знайшлося місце для Galaxy Note 5 (81), тоді як десятку замкнув Galaxy S6 (81).

Популярне: Стало відомо, як працюватиме реєстр отримувачів субсидій. Відомий політик зробив серйозну заяву

У список також потрапили (в порядку зменшення балів починаючи з 11-го місця) Galaxy S7, Galaxy S7 edge, iPhone 5s, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone X, Motorola Moto G, Galaxy J3, Moto E, LG G Stylo, iPhone 6, Galaxy S5 і iPhone 5. Останній отримав 75 ​​балів від користувачів, тобто показав хороший результат. Дослідження проводилося в 2018 році, тому очевидно, що навіть зараз багато людей задоволені тими смартфонами, які продаються на ринку ось уже як понад три роки.


Не можна не помітити, що в цей рейтинг не потрапили смартфони Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 і Galaxy S9 +. Судячи з усього, їх власників в світі не так-то й багато, або ж користувачі знаходять їх недостатньо хорошими по відношенню до тієї суми грошей, яку просить за них виробник. Дослідження проводилося американською компанією.
 


                         



Коментарі