Головні Новини
Подобається

Зима відступає: прогноз погоди на найближчі дні

08/03/2018
Зима відступає: прогноз погоди на найближчі дні

У найближчі дні в Україну прийде весна. Місцями повітря прогріється до 10 градусів, хоча вночі будуть заморозки і часом дощ буде чергуватися з мокрим снігом. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Популярне: Долар падатиме: експерти розповіли про причини

Так, за прогнозами синоптиків, вже починаючи з п'ятниці, 9 березня, температура повітря буде підніматися. У західних регіонах і на півдні країни повітря прогріється до + 5-7 градусів, а місцями і до +10.

На заході і північному сході країни прогнозуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

У суботу та неділю, 10 і 11 березня, в Україні стане ще тепліше. Дощі перемістяться з західних в східні області України, через що там буде всього до + 2-3 градусів тепла. На решті території прогнозують сонячну погоду. Температура повітря буде від +5 до +10 градусів на заході і півдні України.

А в понеділок, 12 березня, синоптики прогнозують подальше потепління. Так, на заході, півдні країни і в Криму температура підніметься до + 12-13 градусів. Правда західні регіони знову опиняться під владою дощів.
На півночі, в центрі і на сході України сонячно, без опадів. Вдень від +3 до +7 градусів тепла. Вночі можливі заморозки до -2.


                         



Коментарі