Головні Новини
Подобається

Без хабарів: прикордоннику виписали премію за чесне несення служби

05/02/2018
Без хабарів: прикордоннику виписали премію за чесне несення служби

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відзначив премією прикордонника, який під час несення служби відмовився від хабара в розмірі п'яти тисяч гривень.

Популярне: Монетизація субсидій: коли почнеться і що треба знати

Подробиці даного інциденту на своїй сторінці розповів спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян. За його словами, під час брифінгу міністра МВС та голови Держприкордонслужби України Арсен Аваков відзначив інспектора прикордонної служби Краматорського відділу прапорщика Дмитра Перендішвілі.

За словами спікера Держприкордонслужби, прапорщик не тільки відмовився від хабара в розмірі п'яти тисяч гривень, але і доповів про це начальству. В результаті співробітника Краматорського відділу Державної прикордонної служби України відзначили не тільки на словах, а й виписали йому премію за чесне несення служби.

Сума винагороди за боротьбу з корупцією склала вдвічі більша за ту, що прапорщику пропонували в якості хабара. КПрапорщік Дмитро Перендішвілі отримав персональну премію від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в розмірі десяти тисяч гривень.


                         



Коментарі