Головні Новини
Подобається

Пасажирам буде комфортніше: “Укрзалізниця” пропонує нову зручну функцію

04/02/2018
Пасажирам буде комфортніше: “Укрзалізниця” пропонує нову зручну функцію

 Відтепер на своєму сайті "Укрзалізниця" пропонує функцію автоматичного підбору квитків із пересадкою.

Популярне: Монетизація субсидій: коли почнеться і що треба знати


"Потенційному пасажирові сайт пропонує станцію пересадки, якщо немає прямого поїзда. Можна переглянути час відправлення та прибуття обох поїздів i тривалiсть очікування, — каже Святослав Товстига, керівник ГО "За якісний транспорт". — Крім того, став зручнішим у використанні інтерфейс сайту. Наприклад, можна не шукати в календарі дату, якщо людині потрібен квиток на сьогодні, завтра чи післязавтра — для цього створили окремі кнопки.


Так само виділили й популярні напрями. Серед них — Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя. Усе це економить час користувача на придбання квитків".


А проте нинi у багатьох європейських країнах на сайтах перевізників є можливість шукати найзручніші станції пересадки, комбінуючи різні види транспорту. Уявіть: вам потрібно доїхати зі Львова до Харкова. Ви вводите ці дані в пошуковому віконечку. "Прямих" квитків нема. Але система пропонує доїхати вам до Києва поїздом, там зачекати 2 години і сісти в автобус до Харкова. Зручно! Утім на такий сервіс нам доведеться ще зачекати.


"Так, в Україні для такої комбінованої подорожі потрібно обдзвонювати довідкові служби, — веде далі Святослав Товстига. — У межах країни в нас нема інтегрованого розкладу, можливості онлайн-купівлі квитків будь-якого напрямку, виду транспорту та перевізника. У цій галузі Україна відстає від Європи на років 15".


                         



Коментарі