Головні Новини
Подобається

“Укрзалізниця” хоче зробити платним Wi-Fi в “Інтерсіті +” та на вокзалах

26/01/2018
“Укрзалізниця” хоче зробити платним Wi-Fi в “Інтерсіті +” та на вокзалах

"Укрзалізниця" може зробити платним Wi-Fi в "Інтерсіті +" та на вокзалах.

Про це повідомив в.о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Wi-Fi на сьогоднішній день забезпечений у всіх поїздах категорії" Інтерсіті + ". Ми продовжуємо роботу, пов'язану з поліпшенням якості сигналу і з якістю пропускної здатності трафіку. Тут є один принциповий момент, на які ми все не наважимося. Ви знаєте, що на сьогоднішній день це безкоштовна послуга, в той же час в більшості країн Європи, де в поїздах надається послуга Wi-Fi, вона платна ", – розповів він.
Глава "Укрзалізниці" назвав три шляхи щодо Wi-Fi.

"Перший – це залишити послугу безкоштовної і покращувати її якість в нинішній стан, другий – зробити її платною для пасажирів. Ключ, пароль, QR-коди – можливі різні підходи. Можливий візит банківською картою, концепція є. Третій підхід – це використання реклами, такий підхід дозволяє окупить витрати на розгортання мережі ", – підкреслив він.
 

За його словами, третій підхід могли б використовувати за прикладом аеропортів: отримуючи півгодинної, часовий або десятихвилинні доступ в мережу, пасажир отримує рекламний контент, який оплачується рекламодавцем.

Популярне:На заступника мера у Феміди зав’язані очі

Кравцов додав, що від переговорів з підрядниками і від економічних умов залежить, який варіант розвитку по Wi-Fi буде обраний.


                         



Коментарі