Головні Новини
Подобається

Приватбанк: кого офіційно призначили главою правління

11/01/2018
Приватбанк: кого офіційно призначили главою правління

Наглядова рада Приватбанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління, і подала документи в Національний банк на його твердження.

Про це повідомила прес-служба банку.

Згідно з повідомленням, Крумханзл народився в 1966 році і закінчив Карлів університет у Празі зі ступенем кандидата наук з математики в 1990 році.

Відзначається, що в якості члена правління з операційних питань вРайффайзен Банку Аваль Крумханзл під час кризи 2008 року зменшив витрати за рахунок реструктуризації мережі відділень і впровадив новібізнес-моделі.

У Приватбанку називають цінним досвід Крумханзла на посаді члена правління з операційних питань у створеній урядом Австрії компанії з управління проблемними активами Heta Asset Resolution, де він відповідав за виділення непрацюючих активів в так званий “поганий банк”.

Його останній досвід роботи був пов’язаний з ринком Китаю, де він обіймав посаду члена правління з операційних питань Home Credit, керував усіма операціями банку, в складі якого працювало більше 85 000 співробітників.

Крумханзль володіє англійською, німецькою, російською, чеською та японською мовами.

 

Популярне: Звіт про доходи тепер повинен подавати кожен, хто …: У Мінфіні представили новий законопроект

 

Нагадаємо, 21 липня Наглядова рада Приватбанку задовольнив прохання Олександра Шлапака про відставку з посади голови правління.Виконуючим обов’язки голови правління банку була призначена ГалинаПахачук.

 


                         



Коментарі