Головні Новини
Подобається

Подарунок за мільйон на Новий рік: Що отримав заступник голови Нацполіціі

02/01/2018
Подарунок за мільйон на Новий рік: Що отримав заступник голови Нацполіціі

Заступник голови Національної поліції України Ігор Купранець отримав в подарунок на Новий рік елітне авто вартістю більш мільона гривень.

Про це йдеться на сторінці "Центру протидії корупції" в Facebook.

"Оце так щастя привалило! Ігор Купранець на Новий рік отримав хороший подарунок – Lexus GX460 вартістю мільйон з копійками. Коштовну обновку Купранець отримав від свого 63-річного батька Михайла. І справді: у чиновника можуть і запитати про доходи/витрати, а от батька ніхто не чіпатиме", – сказано в повідомленні.

Також наголошується, що у вересні 2017 року Купранець став власником квартири в центрі Києва. Її вартість оцінюється як 1,1 млн гривень. У Центрі нагадали, що заступник голови Нацполіціі та його родичі є фігурантами кількох розслідувань, одне з яких пов'язане з незаконним бізнесом в зоні відчуження.

Користувачів мережі обурила інформація про дорогий подарунок.

Популярне: Зарплата у розмірі як мінімум три мінімалки: Кому так пощастило уже з 1 січня

"Ось ніяк не зрозумію, яка різниця сам купив або батько йому подарував, питання "Звідки бабки?", "А податки заплатив з доходу?" Все одно не знімаються. Ось нехай батько і відзвітує, звідки і чи заплатив податки", – зазначив Максим Кіндратович.

"Нє, ну нахалюгі, а? Прям як Ляшко з лотереями. Точно народ за ло*ов, сволота, вважають", – відповів Сергій Адруг

"Ось, що такі недоумки можуть? За що він відповідає? Яким тупаком треба бути, щоб так себе підставляти. Надії на поліпшення криміногенного стану в країні немає, тому що ця риба вже без голови, а хвіст догниває", – написали в мережі.

 


                         



Коментарі