Технології
Подобається

Huawei збожеволіла, і її вже не зупинити

02/01/2018
Huawei збожеволіла, і її вже не зупинити

Як повідомляють мережеві джерела, новою моделлю смартфона від Huawei стане не P11, а P20 відразу в трьох іпостасях.

Як стверджується, новинка отримає цілих три модуля основної камери. У мережу вже просочилися схематичні зображення трьох модифікацій Huawei P20 (P20, P20 Plus і P20 Pro), кожен з яких має по 3 модуля, хоча вони відрізняються розташуванням і дизайном.

Так, Huawei P20, P20 Plus і P20 Pro, судячи за схемами, мають тонкі рамки навколо екранів і співвідношення сторін 18:9. При цьому у версії Pro є шторка а-ля iPhone X, а також сканер відбитка на задній панелі. У Huawei P20 Plus вертикальний модуль знаходиться зліва, а у Huawei P20 він горизонтальний.

Популярне: Зарплата у розмірі як мінімум три мінімалки: Кому так пощастило уже з 1 січня

Також, за чутками, Huawei P20 і P20 Plus отримають процесор Kirin 970, а модель Huawei P20 Pro – більш потужний (і поки неанонсований) Kirin 975. Всі моделі отримають по 6 ГБ оперативної пам'яті. Швидше за все новинки не покажуть на CES 2018, а на MWC 2018 в лютому.

При цьому поки неясно, що дадуть три модуля камери, але, можливо, це спроба поєднати в одному девайсі поліпшену чутливість (RGB+BW), а також додати можливість зумування (RGB+ RGB). Адже раніше доводилося вибирати – або-або.

 

 

 


                         



Коментарі