Дизайн
Подобається

Логотип фіналу Ліги чемпіонів 2018 представили у Києві

14/12/2017
Логотип фіналу Ліги чемпіонів 2018 представили у Києві

У Києві пройшла презентація логотипу та кубків фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року

Як бачите, на логотипі зображено Кубок чемпіонів, який висвітлюється синьо-жовтими цятками, які автори чомусь називаюсь “квітами”. Хоча на квіти вони схожі якнайменше.

Також у верхній частині лого ми бачимо чи то соняшник, чи то сонце.

Окрім лого також були представлені кубки чоловічої (вгорі) та жіночої (внизу) Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів пройде 26 травня. Жіночий фінал пройде 24 травня на стадіоні імені Валерія Лобановського.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко запевнив присутніх, що країна зробить усе можливе, аби майбутні фінальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА стали найкращими в історії розіграшів змагань: 

"Сьогодні  важливий день! Це свято, на яке усі ми чекали тривалий час. У травні наступного року Україна прийматиме два фінали Ліги чемпіонів. Це нові емоції і подія, яка має зробити серйозний поштовх у розвитку футболу в країні. Ця подія має стати зворотнім відліком для відкриття нових спортивних арен і футбольної інфраструктури, для появи нового покоління талановитих футболісті та футболісток, які, сподіваємося, ще більше зацікавляться футболом і згодом підсилять наші збірні. У нас для цього все є. Все готове до фіналів, упевнений, усі докладуть зусилля, щоб зробити дні вирішальних матчів найпрестижніших європейських клубних змагань бездоганними. Ці кубки повинні надихнути молодих футболістів, адже навесні ці трофеї вирушать у тур нашою країною! країною. Разом ми зробимо так, щоб фінали Ліги чемпіонів в Україні стали найкращими в історії!"

 

 

 

Популярне: “Зарплати зростуть на 25%: Дізнайтесь кому “світить” таке щастя уже в 2018 році


                         



Коментарі