Дизайн
Подобається

Новий Aston Martin Vantage вражає своїм дизайном

24/11/2017
Новий Aston Martin Vantage вражає своїм дизайном

Заміна в модельному ряду такого автомобіля, як Aston Martin Vantage була неймовірно складним завданням для компанії. Оскільки попереднє покоління машини було дійсно чудовим. Але новий Vantage нітрохи не гірший і звісно ж головне – дизайн.

Це дійсно абсолютно новий Aston Martin Vantage. Тут змінилося абсолютно все. Від шасі і силового агрегату до бортової електроніки і розумного пакета активної аеродинаміки і зовнішності.

Як і передбачалося, під капотом тут чотирилітровий V8 AMG бітурбо, який віддає 510 к.с. потужності і 685 Нм крутного моменту.

З ним агрегатований восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач роботи ZF, хоча Aston Martin каже, що готує ще й механічну трансмісію.

AM 6
Atlanta
September 2017
Photo: Drew Gibson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двигун максимально зміщений вниз і назад, щоб забезпечити ідеальний ваговий баланс автомобіля по осях. При цьому суха вага нового спорткара склав всього 1 530 кг.

Популярне: Під загрозою опинився тіньовий обіг пального в Україні

Це дозволило отримати вражаючу розгінну динаміку. Сотню новий Vantage набирає за 3,6 секунди. А максимальна швидкість склала 313 км/год.

Але для дизайнерів головне у цій марці зовсім не технічні характеристики, мало хто з нашого кола розраховує отримати у свій гараж таку розкішну машину. 

Створила Яна Романська


                         



Коментарі