Технології
Подобається

Apple повідомила, з якими труднощами зіткнутися власники iPhone X

10/11/2017
Apple повідомила, з якими труднощами зіткнутися власники iPhone X

Apple підклала своїм вірним фанатам чергову свиню

Сьогодні Apple підтвердила, що екран iPhone X не реагує на дотики при використанні при холодніх температурах. Також компанія заявила, що планує випустити оновлення програмного забезпечення для вирішення цієї проблеми. Цього тижня користувачі повідомили, що відчувають проблеми з використанням цього флагмана навіть при 0 градусів за Цельсієм.

 

 

"Нам відомі випадки, коли екран iPhone X стане тимчасово несприйнятливим до торкання після швидкого переходу в холодну середу", – повідомила компанія. “Через кілька секунд екран знову стане повністю чутливим. Це буде виправлено в майбутньому оновленні програмного забезпечення".

 

Деякі користувачі припустили, що причиною цього можуть бути зміни світла в приміщенні і на вулиці, а причиною цього є використання інфрачервоної камери з фронтальної лицьовою панеллю і датчика освітленості для перевірки автентичності особи і функцій TrueDepth в iPhone X. Тим не менш, причина цієї проблеми залишається невідомою.

Популярне: Терміново! Нацбанк вилучає з обігу купюри номіналом 200 і 500 грн​

 

 

Раніше Apple повідомила, що власники нових флагманів компанії можуть помітити "вигорання" дисплеїв. Це відбувається, коли на екрані тривалий час відображалася контрастна картинка, у зв'язку з цим з'являється "накладання" двох зображень одне на одного.