Технології
Подобається

З жиру бісяться: iPhone X Tesla оздобили золотими вставками

05/11/2017
З жиру бісяться: iPhone X Tesla оздобили золотими вставками

На задній кришці смартфона розташована сонячна панель

Ще 15 років тому канадська дослідниця Наомі Кляйн звернула увагу громадськості на те, що сучасні корпорації продають не тільки корисні властивості своїх товарів, але і саму ідею корисності. У цьому полягає основний фокус економіки брендів. Так разом з новим iPhone ви купуєте статус поціновувача сучасних технологій, а з Tesla долучаєтеся до образу борців за зелену енергетику. Але іноді цього виявляється недостатньо і виробники в доважок до основних ознак того чи іншого бренду намагаються продати перевірену століттями ідею розкоші. Як повідомляє видання Капітал, незабаром на ринках повинен з'явитися апарат iPhone X Tesla з сонячною панеллю і… золотими вставками.


Компанія Caviar, що займається випуском ексклюзивних золотих версій смартфонів iPhone, випустила iPhone X Tesla з сонячною батареєю на задній панелі. Як стверджує сам виробник, на створення самозарядного iPhone X його надихнули "три великих людини — Нікола Тесла, Стів Джобс і Ілон Маск".


Популярне: Помітно зріс обсяг експортованої української продукції​

Сонячна батарея дозволить заповнити заряд акумулятора смартфона — достатньо просто повернути його задньою панеллю до сонця. Ніяких подробиць щодо того, наскільки і за скільки можна зарядити iPhone X допомогою вбудованої сонячної батареї, виробник не приводить. Сама ж панель є ударостійкою.

Корпус виконаний повністю з титанового сплаву. Також Caviar в оформленні смартфона використовуються декоровані вставки з 24-каратного золота — по периметру задніх граней і навколо камери.Смартфон iPhone X Tesla вийде обмеженим тиражем, причому всі моделі будуть пронумеровані. Версія з 64 ГБ флеш-пам'яті оцінена в 4445 доларів, а за модель з 256 ГБ флеш-пам'яті доведеться віддати 4700 доларів.

 


                         



Коментарі