Головні Новини
Подобається

Обмеження операцій в інтернеті анонсував Ощадбанк

20/10/2017
Обмеження операцій в інтернеті анонсував Ощадбанк

Функції системи інтернет-банкінгу Ощадбанку (Ощадбанк 24/7) будуть частково обмежені з 23:00 20 жовтня по 10:00 21 жовтня.

Про це держбанк повідомив в адресній розсилці своїм клієнтам в Viber. Банкіри пояснюють незручності «плановими технічними роботами», і запевняють, що «модернізують банк». Що не уточнюють ощадовци – це перелік послуг, які будуть недоступні людям вночі і вранці. І тільки можна припускати, що в нього можуть потрапити активні сервіси типу перерахувань коштів між власними рахунками клієнтів або оплати комунальних послуг.

Нагадаємо, що керівництво держбанку ні раз підкреслювало, що віддалене обслуговування клієнтів через нові сервіси – один з його пріоритетів. І активно закривало збиткові відділення: як повідомив нещодавно Нацбанк, в липні-вересні 2017 р Ощадбанк скоротив свою мережу ще на 75 точок.

Популярне: Український стартап SolarGaps отримав фінансування Європейської комісії

І на поточний момент вона складається з 3,3 тис. структурних підрозділів. Це менше, ніж у Приватбанку, у якого 3,5 тис. Відділень: за цим показником він є лідером на українському фінансовому ринку. Нагадаємо, що кілька років тому мережа відділень Ощадбанку складалася більш ніж з 6 тис. Регіональних підрозділів.


                         



Коментарі