Для досягнення безсмертя люди будуть завантажувати свій мозок в комп’ютер

10/10/2017
Для досягнення безсмертя люди будуть завантажувати свій мозок в комп’ютер

Для того щоб стати безсмертними, люди почнуть завантажувати свій мозок в комп'ютери, стверджує відомий вчений з Великобританії професор Брайан Кокс. Повідомляє Корупція.Маркет

Популярне: Кількість субсидій може збільшитися до 90%

Він підкреслює, що це станеться значно швидше, ніж багатьом здається. Це може здатися сценарієм для науково-фантастичного блокбастера, проте можливість завантажити мозок в комп'ютер для досягнення безсмертя дуже скоро стане реальністю.

В інтерв'ю професор Університету Манчестера Брайан Кокс заявив, що ця технологія може з'явитися значно швидше, ніж багатьом здається. Вчений стверджує, що немає ніяких причин, через які інтелект людини не можна симулювати за допомогою комп'ютера, хоча і не підкреслив, коли саме подібна технологічна сингулярність може мати місце. За даними квантової фізики, в якій якраз і спеціалізується професор Кокс, створення штучного інтелекту є цілком можливим.

Технологічна сингулярність є методику, за допомогою якої можна конвертувати чиєсь свідомість в цифрову всесвіт і завантажити в потужний комп'ютер. Це допоможе людині жити в світі безмежних віртуальних вражень і фактично досягти безсмертя. Щось подібне можна було побачити в картині "Перевага" 2014 роки з участю Джонні Деппа, яка з тріском провалилася в прокаті. «Мені не здається, що мозок людини чимось відрізняється від комп'ютерного, оскільки в ньому є щось нефізіологічне», – каже професор Кокс.

Раніше директор з інжинірингу інтернет-корпорації Google Рей Курцвейл передбачив, що через 30 років люди отримають можливість завантажувати все своє свідомість у комп'ютери, щоб знайти цифрове безсмертя.


                         



Коментарі