Економіка України
Подобається

Росії озвучили страшний прогноз через санкції

03/08/2017
Росії озвучили страшний прогноз через санкції

Перші результати посилених американських санкцій проти Російської Федерації буде видно приблизно через півроку

Таку думку висловив колишній глава МЗС України Володимир Огризко.

«Потрібно трошки почекати, коли фінансова розвідка США збере необхідні матеріали і внесе пропозиції щодо «заморожування» стану в країнах Заходу всієї «камарильї» навколо Путіна, а, може, і його стану теж. Тоді ситуація драматично зміниться, а в політиці Росії ми побачимо певний поворот. Або ж, якщо цього не станеться, Росія об’єктивно прискорить процес свого занепаду. Інших варіантів в даній ситуації я не бачу», – зазначив він.

популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців

У той же час чиновник розповів, як введення нових санкцій вплине на ставлення росіян до американського лідера Дональда Трампа.

«З підписанням цього закону останні надії росіян на Трампа провалилися, і тепер вони розуміють, що у них немає ніяких шансів на зміну в позитивну для них бік позиції американського президента. Тому російським керівництвом зараз будуть робитися заяви, мовляв, «ми цього очікували, нічого нового не відбулося», – підкреслив Огризко.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підписав закон про нові санкції проти Російської Федерації, передає Bloomberg з посиланням на офіційного представника Білого дому.


                         



Коментарі