Економіка України
Подобається

Чим корисне падіння гривні?

03/05/2017
Чим корисне падіння гривні?

Девальвація української національної валюти може призвести до зростання та розвитку логістичного ринку, вважає комерційний директор компанії “GEFCO Україна” Андрій Мягков.

“Прогноз по ринку: у зв’язку з тим, що українська гривня девальвує, ми стаємо все більш привабливими. В цьому потрібно бачити не тільки негативний момент, але й позитивний для українського ринку.


Цікаве: Хто краде гроші зі смартфонів українців

Через девальвацію української валюти наша робоча сила стає дешевшою, для нас це можливості, ми можемо отримати нові площі, заводи, нові робочі місця. Цим шляхом пройшли багато країн: Словаччина, Угорщина. Зараз цим шляхом йде Україна. Якщо використовувати цю можливість, то український ринок зросте в рази”, – констатував він.

Говорячи про тенденції ринку, А. Мягков зазначив, що у зв’язку з подіями 2014-2015 років на сході України і ізоляцією ринку РФ, більшість компаній, виробників переорієнтувалися на західні ринки або ринки країн Азії, Латинської Америки.

“Стандарти, за якими працювали раніше з російським ринком, більше не дійсні, західні партнери вимагають більш ефективного рішення в сфері логістики, Китай у тому числі”, – резюмував він.


                         



Коментарі