Технології
Подобається

До Польщі можна буде доїхати за “копійки” – УЗ

24/04/2017
До Польщі можна буде доїхати за “копійки” – УЗ

В кінці травня – початку червня за маршрутом Ковель – Ягодин – Холм повинен бути запущений двовагонний поїзд, розрахований на 182 пасажирів, ще 10 місць буде надано обслуговуючому персоналу. Орієнтовний час в дорозі складе 2 години, а ціна квитків – 130-150 грн. Про це повідомив в.о. начальника регіональної філії УЗ "Львівська залізниця" Іван Груник.

Популярне: Такого ви ще не чули: НАБУ оприлюднила суми корупції України

Рейковий автобус курсуватиме щодня, орієнтовний час відправлення з Ковеля – 11:50. Зупинки на проміжних зупинках не передбачені. Прикордонний контроль, як і в випадку з поїздом Київ – Перемишль, буде здійснюватися під час руху поїзда.

Повідомляється, що для уникнення випадків контрабанди, буде здійснюватися відеоспостереження за пасажирами. Виявлених контрабандистів погрожують висаджувати на пункті пропуску "Ягодин". Відзначається, що для працівників митної та прикордонної служб на станції "Ковель" вже навіть обладнали три окремі кімнати.

Нагадаємо, це питання обговорювалося ще в лютому поточного року. Передбачалося, що реалізація проекту стане можлива вже влітку 2017 року.

Тоді ж, в лютому, голова правління ПАТ УЗ Войцех Балчун писав, що використовуватися на маршруті буде рейкобуса Pesa. Це буде рейковий автобус моделі Pesa.


                         



Коментарі