Економіка України
Подобається

України знову немає в розкладі ради директорів МВФ

29/03/2017
України знову немає в розкладі ради директорів МВФ

Українське питання відсутнє в розкладі Ради директорів Міжнародного валютного фонду (МВФ). Відзначимо, що розклад відомий до 7 квітня 2017 року.

популярне: Українці зароблятимуть на власних “домашніх” сонячних електростанціях

Україна очікує рішення Ради директорів МВФ, яка повинна розблокувати отримання Києвом кредитного траншу в розмірі 1 млрд доларів США. Раніше МВФ і Україна підписали відповідний меморандум, який, згідно з правилами Фонду, не підлягає розголошенню до проведення присвяченого йому засідання Ради директорів МВФ.

Згідно з порядком денним, Рада директорів МВФ збереться на засідання 29 і 31 березня, а також 3, 4 і 7 квітня. На 29 березня заплановані консультації з владою Нігерії і Нідерландів. На початок квітня – обговорення співпраці з представниками Сан-Марино і Беніну.

Нагадаємо, 21 березня НБУ погіршив економічні прогнози через блокаду на Донбасі. Зокрема, Нацбанк погіршив прогноз зростання ВВП на 2017 рік. "Однак вплив блокади на обмінний курс гривні буде обмеженим. Погіршення ситуації з платіжним балансом в першу чергу буде відображатися на обсягах чистої покупки валюти на ринку для поповнення резервів", – додали в НБУ.


                         



Коментарі