Технології
Подобається

Яким буде ювілейний iPhone 8 і чому аналітики так впевнені в його успіху?

18/03/2017
Яким буде ювілейний iPhone 8 і чому аналітики так впевнені в його успіху?

Більшість ринкових спостерігачів не сумніваються в успіху майбутнього флагмана iPhone 8. Мін-Чі Куо з KGI Securities прогнозує, що новинка зробить істотний вплив на постачальників Apple. А аналітик Кейт Х'юберт з Morgan Stanley вважає, що Wall Street недооцінює потенціал iPhone 8, інформує Корупція Маркет

Причиною зростання продажів iPhone стане дебют нового покоління пристроїв з поліпшеними характеристиками, а також очікування користувачами новинки. Х'юберт пояснила, що вона розраховує на 20-відсоткове збільшення продажів смартфонів Apple в 2018 фіскальному році, тоді як інші аналітики Wall Street висловлюють більш обережні припущення про 10-відсоткове зростання.

Популярне: Як жити далі?: Гройсман приголомшив українців черговою заявою про зарплати

«Ми вважає, що суперцикл недооцінений, – сказала представник Morgan Stanley в інтерв'ю CNBC. – У вересні ми очікуємо апарат зі значними технологічними інноваціями: OLED-екран, 3D-сенсори, бездротова зарядка і більш просунуте програмне забезпечення у сфері штучного інтелекту».

Ювілейний iPhone в цьому році очікує радикальне оновлення дизайну. У смартфона, за чутками, не буде рамок навколо екрану: зображення займе всю передню поверхню. OLED-дисплей смартфона буде зігнутий, а сканер відбитків пальців буде вмонтований в екран. Вперше у смартфонів Apple з'явиться підтримка бездротової зарядки.

На обсяги продажів iPhone 8, на думку аналітиків, можуть вплинути декілька негативних факторів, одним з яких називається дефіцит пристроїв з-за недостатніх обсягів поставок. Причому найсильніше цей дефіцит буде відчуватися в заключному кварталі 2017 року.
 


                         



Коментарі