Технології
Подобається

У чому iPhone 7 Plus програв Android-смартфонів?

09/03/2017
У чому iPhone 7 Plus програв Android-смартфонів?

Сайт Gizmo China провів тестування швидкості зарядки декількох смартфонів: Samsung Galaxy C9 Pro, Huawei Mate 9, Oppo R9 Plus, Vivo X7 і iPhone 7 Plus. Ємність акумуляторів Android-смартфонів приблизно за 4000 мАч, у смартфона Apple набагато менше — 2910 маг, але він все одно заряджається довше всіх, передає Корупція Маркет

Переможцем тесту став Huawei Mate 9 — він зарядився до 100% за 90 хвилин. Акумулятор iPhone 7 Plus до цього часу був заповнений лише на 57%. Серед Android-смартфонів самим повільним виявився Vivo X7, на зарядку якого знадобилося 110 мінус. iPhone 7 Plus програв навіть цього пристрою — він зарядився тільки через 196 хвилин. Виходить, що навіть при батареї з меншою ємністю топовий смартфон Apple заряджається в два рази з гаком повільніше, ніж флагман Huawei. Звичайно, швидкість зарядки — важливий параметр, але ще більш важливий — час автономної роботи, за яким iPhone 7 Plus може перевершувати своїх конкурентів.

Популярне: “Смартфон замироточить”: в Україні з’явиться програма, яка вб’є Приват24

Програш iPhone 7 Plus пояснюється тим, що лише в цьому смартфоні з усіх представлених немає підтримки швидкої зарядки. За чутками, вона з'явиться у моделей, що Apple випустить в 2017 році — вони будуть заряджатися через USB Type-C, хоча у них збережеться порт Lightning.
 


                         



Коментарі