Махінації
Подобається

“Хочу, аби Насіров зумів втекти”: Анатолій Гриценко дав скандальне інтерв`ю

08/03/2017
“Хочу, аби Насіров зумів втекти”: Анатолій Гриценко дав скандальне інтерв`ю

Колишній керівник міністерства оборони Анатолій Гриценко назвав ім’я того, хто, на його думку, дійсно керує розглядом справи Романа Насірова в Солом’янському районному суді міста Києва, інформує Корупція Маркет

На думку Гриценка, всі дії щодо справи Насірова координуються напряму на Банковій в адміністрації президента Порошенка. Анатолій Гриценко заявив, що він навпаки хоче, аби Національному антикорупційному бюро не вдалось притягнути до відповідальності Насірова та той втік з країни. Таким чином, вважає Гриценко, всі в Україні та за її межами «зрозуміють сутність Порошенка і прийде крах його влади». Звинуватив Порошенка в затягуванні справи Насірова і народний депутат Сергій Лещенко. За його словами, керівник ДФС знає «хто, кому і скільки давав», тому в адміністрації президента і намагаються затягнути справу Насірова, щоб той зміг втекти від суду, наголосив Лещенко. 

Популярне: “Смартфон замироточить”: в Україні з’явиться програма, яка вб’є Приват24

Нагадаємо, під будівлею суду, де знаходиться Роман Насіров, активісти заблокували виїзд та закликають, аби керівництво суду не затягувало справу та обрало запобіжний захід для Насірова. 


                         



Коментарі